Pet clinic

Heeft u een vraag? Afspraak?
Bel ons: 738 4428 / 522 2091

Microchip implant

Jaarlijks lopen vele dieren weg van huis en komen niet meer thuis. Waarom? Omdat veelal niet bekend is wie de eigenaar is. Voorkom dit! Laat uw dieren chippen en registreren.

Ultrasound

Uw dier drachtig?

Wij maken ook echo's van uw drachtige dier. Ook kan dit nodig zijn voor andere zaken, bijvoorbeeld om een gezwel op te kunnen sporen.

Chirurgie

Soms is een operatie niet uit te sluiten. Wij zijn van alle technieken op de hoogte, en doen ook orthopedie bij uw huisdier!

Vaccinaties en bloedonderzoek

Bescherm uw dier of onderzoek de ziekte

Uiteraard vaccineren wij uw dier. Ook is bloedonderzoek gelijk mogelijk indien uw dier ziek is en de oorzaak niet bekend.

Onze kliniek:

Vlimmen Veterinary Services denkt graag met u mee

Zo hebben wij naast de produkten in onze reguliere medicijnkast ook ruimte voor natuurlijke produkten en kunt u een titertest laten uitvoeren. Bloedtesten doen wij zoveel mogelijk zelf, zodat u binnen een aantal minuten weet wat er aan de hand kan zijn met uw geliefde dier. Een algeheel bloedbeeld, glucosewaarden, maar ook specifiekere testen om het functioneren van nieren, alvleesklier en lever te bepalen. En natuurlijk de testen voor hartworm, giardia, karpattenziekte en leukemie en FIV bij katten.

Wij bestellen onze produkten vanuit Nederland en de USA en hebben derhalve toegang tot de meest innovatieve medicijnen. Maar ook hier vinden wij uw stem erg belangrijk.
Heeft u goede berichten gehoord over een bepaald product of bent u specifiek naar iets op zoek? Bespreek het met ons en wellicht kunnen we het voor u bestellen en nemen we het op in ons assortiment.

Samen met u streven we naar een optimaal welzijn van uw dier, zowel fysiek als mentaal.

 

Even voorstellen:

Pieter de Geus (dierenarts)

Afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht in 1997 als allround dierenarts. Honden, katten, vogels, kippen, knaagdieren, maar ook (groot) vee behoren tot zijn kunde en interesse. In 2009 heeft hij zich gespecialiseerd in echografie, begin 2015 volgde hij clinics toegespitst op zeeschildpadden en momenteel specialiseert hij zich in orthopaedie.
.... (dierenarts-assistente)

.... (dierenarts-assistente)